Aramıza Katılan Yeni Öğretim Üyemiz: Doç. Dr. Yiğit Kazançoğlu

1998 yılında İzmir Amerikan Lisesi’ni bitirmiştir. Doğu Akdeniz Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden 2002 yılında bölüm ikincisi ve Şeref öğrencisi olarak; 2003 yılında İngiltere’de Coventry Üniversitesi ve 2004 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı (MBA) programından Yüksek Şeref öğrencisi olarak mezun olmuştur. 2008 yılında Ege Üniversitesi’nde Üretim Yönetimi alanında İşletme doktora derecesini almıştır. 2002 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde başladığı akademik hayatına 2008–2014 arasında Yrd.Doç.Dr.; Ocak 2014 – Haziran 2016 arasında Doç.Dr. olarak devam eden Kazançoğlu, Aralık 2016 itibari ile Yaşar Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü’nde Doç.Dr. olarak görev yapmaya başlamıştır. 2008-2009 akademik yılında Kara Harp Okulu Dekanlığı Sistem Yönetim Bilimleri Bölümünde öğretim üyesi yedek subay olarak askerlik görevini tamamlamıştır. 2009–2014 arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi müdürlüğü ile Bölgesel Kalkınma, Kent ve Çevre Araştırma ve Uygulama Merkezi yönetim kurulu üyeliği yapmış ayrıca uzaktan öğretim sisteminin kurulmasında aktif görev almıştır. Çalıştığı konular; üretim ve işlemler yönetimi, kalite yönetimi, tedarik zinciri yönetimi, çok kriterli karar verme teknikleridir ve bu konularda başta SCI&SSCI indekslerinde olmak üzere birçok yayını bulunmaktadır.