Dış Ticaret ve Gümrük Mevzuatı Semineri (06 Aralık 2017)

Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü ile Lojistik Topluluğu’nun işbirliğinde 6 Aralık tarihinde düzenlenen seminer kapsamında Ünsped Gümrük Müşavirliği ve Lojistik Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Hakan Çınar’ı üniversitemizde konuk ettik. Kendisi eğlenceli bir üslupla hem kendi kariyer tecrübelerini bizimle paylaşırken hem de dış ticarette lojistik uygulamalarının öneminden bahsetti. Konuşmacımız, konuyla ilgilenen dinleyicilere gümrük ve dış ticaret konularında bilinmesi gereken temel kavramları anlatırken, diğer taraftan da aslında globalleşen dünyada lojistik konusunda yapabileceklerimizin ne kadar fazla olduğunu bir kez daha hatırlattı. Seminer sonrasında katılımcılara Ünsped tarafından sertifika verildi. Buna ilave olarak Ünsped ile bölümümüze stajer kontenjanı ayrılması ve son sınıf öğrencilerinin bitirme proje gruplarından birinin Ünsped’e tahsis edilmesi konusunda anlaşma sağlandı.