UPS’in Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Bölümü Ziyareti

.

UPS’in Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü’nü Ziyaretine İlişkin Toplantı Notları

 

Tarih ve Yer: 29/01/2018, Yaşar Üniversitesi

Katılımcılar:

Murat Şahin: UPS Ege Bölge Müdürü

Volkan Bayır: UPS Ege Bölge Müdür Yardımcısı

Doç.Dr.Yiğit Kazançoğlu: Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü Başkanı

Doç.Dr. Yücel Öztürkoğlu

Öğr. Gör. Dr. Pervin Ersoy

 

  1. UPS ve Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü’nün; TÜBİTAK, Avrupa Birliği, İZKA ve benzeri kurumlardan destekli ya da bağımsız ortak projeler yapması için çalışma grupları kurulması, proje konu/konularının belirlenmesi.
  2. Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü’nün düzenlemeyi planladığı Akıllı Şehirler temalı sempozyumuna UPS’in destek ve katkılarının ne olabileceği
  3. Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü öğrencilerinin 22 iş günü süren yaz stajı için UPS tarafından her yıl beş kişilik kontenjan sağlanması.
  4. Sınıf öğrencilerinin bir grubunun bitirme projesini UPS’te yapması (Projeler yaklaşık 5 kişilik öğrenci grubuyla yapılmakta, yıl boyu sürmekte, bir Öğretim üyesi ve Bir araştırma görevlisi desteği ve gözetiminde gerçekleştirilmektedir.)
  5. Her sene Lojistik Topluluğumuz tarafından Mart-Nisan aylarında düzenlenen ve bu sene 11. si yapılacak olan Lojistik Günleri’nde UPS’ten konuşmacı konuk davet edilmesi.
  6. Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü’nün Danışma Kurulu’na UPS Ege Bölge Müdürü’nün davet edilmesi
  7. Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü hocalarımızın gerçekleştireceği akademik çalışmalarda UPS’in gizlilik politikaları çerçevesinde veri desteğinin sağlanması