Teknik Gezi – AFAD Manisa Deposu ve Kızılay Buca deposu

LOGI 472 Afet Lojistiği dersi kapsamında AFAD Manisa Deposu ile Kızılay’ın Buca deposuna teknik gezi gerçekleştirilmiştir. Bu gezilerin temel amacı öğrencilerimizin AFAD ve Kızılay’ın herhangi bir afet durumunda tam olarak nerede durduğunu neler yaptıklarını ve nasıl farklılaştıklarını göstermekti. Hangi riskler AFAD tarafından hangileri KIZILAY yönetiliyor, AFAD ve Kızılay’ın görevi ve sorumluluklarının neler olduğu yerinde depo ziyaretleri ve uygulamalı örneklerle öğrencilerimize gösterilmiştir ayrıca AFAD ve Kızılay’ın kullandıkları bilgi teknolojileri bölgeler arasındaki koordinasyonun nasıl sağlandığı kullandıkları sistemler üzerinden öğrencilerimize gösterilmiştir. Herhangi bir afet durumunda AFAD ve Kızılay’ın neler yaptığı AFAD ve Kızılay’ın müdürleri tarafından ayrıntılı olarak öğrencilerimize aktarılmıştır. Kendilerine, öğrencilerimize değerli zamanlarını ayırdıkları için tekrar çok teşekkür ederiz.

FullSizeRender IMG_1921 IMG_1907 IMG_1478 IMG_1470 IMG_1467 IMG_1463