Teknik Gezi – Euro Gıda – 12 Mayıs 2016

12 Mayıs 2016 Perşembe tarihinde LOGI 462 Packaging and Containerization dersi kapsamında Euro Gıda’yı ziyaret ettik.

Gezi kapsamında öncelikle, öğrencilerimize Euro Gıda’nın Türkiye ve dış pazarlardaki yeri hakkında bilgiler verilmiş, stajyer alımları ve iş başvuruları hakkında öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.

Daha sonra Euro Gıda’nın operasyon süreçleri yerinde görülmüş olup, tüm paketleme süreçleri, paketlemede kullanılan yeni teknolojiler ve bu teknolojilerin kalite sistemlerine ve dolayısıyla şirketin verimliliğine olan etkisi hakkında bilgiler verilmiştir.

Ayrıca Euro Gıda’nın depoları gezilmiş, depo raf sistemleri ile ilgili uygulamalı olarak bilgiler edinilmiş olup son olarak yükleme boşaltma hakkında öğrencilerimize detaylı bilgiler verilmiştir.

Euro Gıda’ya gerçekleştirilen bu teknik gezi teorik bilginin pratikle birleştirilmesi ve öğrencilerimizin operasyonları canlı bir şekilde görebilmesi açısından çok faydalı olmuştur. Sayın Cemil Tekatlı ve çalışma arkadaşlarına bizlere zaman ayırarak paylaştıkları değerli bilgilerden ötürü çok teşekkür ederiz.

IMG_9623 IMG_9614 IMG_9611 IMG_9610 IMG_9607