İzmir Ulaşım Merkezi (İZUM) Ziyareti

Yaşar Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü Kentsel Lojistik dersi kapsamında öğrenci ve öğretim üyeleri ile birlikte İzmir Ulaşım Merkezi (İZUM)’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yiğit Kazançoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Trafik ve Denetim Şube Müdürü Mehmet Ali Bodur Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü – İZUM arasında işbirliği yapılması, staj imkânları oluşturulması ve ortak projeler gerçekleştirilmesi konusunda ilk adımı attılar.

Mehmet Ali Bodur tarafından yapılan sunumu izleyen öğrenciler İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İzmirlilerin trafikte yaşadığı deneyimi geliştirmek ve iyileştirmek için yaptığı uygulama ve yatırımlar hakkında bilgilendiler.