Staj Yükümlülüğü Bulunan Öğrencilerimizin Dikkatine! ÖNEMLİ!!!

Sevgili Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü Öğrencilerimiz;

2019-2020 Bahar Dönemi içinde stajı zorunlu öğrencilerimiz eğer staj yeri bulduysalar/ya da bulabileceklerse yaz dönemlerinde stajlarını bölümümüz staj kuralları çerçevesinde yapabilirler.

Başvuruda bulunup staj başvuruları kabul edilmeyen öğrencilerimiz, sizler dilerseniz stajlarınızı (staj yeri bulma sorumluluğu yine size ait olmak şartı ile) 2020/2021 Şubat döneminde zorunlu stajınızı yapabilirsiniz.

2020/2021 bahar döneminde mezun olacak, staj yeri bulamayan ya da staj başvuruları kabul edilmeyen öğrencilerimizden proje çalışması, dönem ödevi ya da uygulama ödevi benzeri bir çalışma istenecektir. Bu çalışmanın ayrıntıları 2020/2021 güz döneminde sizlerle paylaşılacaktır.

**  2019/2020 yaz döneminde staj yeri bulan ve bir  işyerinde uygulamalı veya çevrimiçi staj yapmak isteyen öğrencilerimizden sadece zorunlu stajları olanların talepleri kabul edilecektir.

** Stajlarla ilgili tüm sorularınızı bölüm staj koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Pervin Ersoy’a  ([email protected]) iletebilirsiniz.